Automobili

Ford Mustang se posebno uređuje za svoju 60. obljetnicu

Ford Mustang u velikom stilu slavi svoju 60. obljetnicu. Dostupan – za sada – samo u SAD-u za 1.965 jedinica, ovdje je paket za 60. godišnjicu koji se može kombinirati s bezvremenskim 5.0 V8 i Fastback i Convertible stilovima karoserije.

Komplet mijenja neke estetske i unutarnje detalje, čineći novu generaciju američkog mišićavog automobila još ekskluzivnijom.

Pozivanje na prošlost
Počevši od eksterijera, Mustang 60th Anniversary može se prepoznati po 20″ kotačima u boji Dark Gravity Grey, koji dizajnom podsjećaju na one pretka iz 1965. Osim kotača, na bočnim stranama nalazimo namjenske oznake, također inspirirane prva generacija Mustanga Na prednjoj strani nalazi se maska ​​hladnjaka retro dizajna, a ne nedostaje ni srebrnih umetaka.

Zatamnjena prednja svjetla (uključena u paket Mustang Nite Pony) stvaraju snažan kontrast s poklopcima retrovizora visokog sjaja, dok bočne trake mogu biti crvene ili srebrne. Što se boja tiče, ovaj Ford se može odabrati u Wimbledon bijeloj, Race crvenoj i Vapor plavoj boji.

V8 se ne može dirati
Unutrašnjost Mustanga dostupna je u svemirskoj crvenoj, karmin crvenoj i crnoj oniks boji, a na instrumentnoj ploči nalazi se značka koja označava serijski broj opreme.

Paket 60th Anniversary može se dobiti isključivo na GT Premium s 5.0 V8 motorom od 487 KS, koji se može kombinirati sa 6-stupanjskim ručnim ili 10-stupanjskim automatskim mjenjačem. Cijene za američko tržište tek trebaju biti objavljene, dok se dolazak u Fordove zastupničke salone očekuje do kraja 2024. Kao što je spomenuto, za sada nema vijesti o mogućoj dostupnosti za Europu i Italiju.

S tim u vezi, želimo vas podsjetiti da je na našim prostorima novi Mustang dostupan s 5.0 V8 motorom od 446 KS i 454 KS u GT i Dark Horse inačicama (obje su oslabljene u odnosu na američke modele zbog emisija).

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close