Automobili

Biste li željeli otići na putovanje na temu Bentley?

Ako volite putovati automobilom, znajte da od danas to možete učiniti i Bentleyem. Engleska tvrtka je, naime, nedavno predstavila svoj novi program “Extraordinary Journeys by Mulliner”, paket posebnih putovanja u Novi Meksiko, Skandinaviju, Kinu, Novi Zeland i Veliku Britaniju.

Inicijativa uključuje niz putničkih iskustava osmišljenih da ponude jedinstvene cestovne itinerare, s ekskluzivnim pristupom najboljoj lokalnoj kuhinji, dizajnu, arhitekturi i aktivnostima.

Glavni je cilj, prema tvrtki, spojiti šarm britanskog automobilskog inženjerstva s luksuzom nekih od najfascinantnijih svjetskih destinacija. Evo detalja.

Globalna putovanja s ekskluzivnim odredištima
Izvanredna putovanja Mullinera nisu jednostavna putovanja. Kako navode iz tvrtke, riječ je o pravim avanturama koje sudionicima omogućuju da urone u kulturu i prirodne ljepote posjećenih mjesta, a sve to u prilagođenim automobilima Bentley.

Svaki je itinerar osmišljen kako bi ponudio jedinstvena iskustva, poput privatnih posjeta ekskluzivnim vinogradima, vođenih obilazaka povijesnih kuća, boravaka u luksuznim hotelima i večera koje pripremaju kuhari s zvijezdama.

Kao što je predviđeno, kupci mogu odabrati ne samo odredište i itinerer, već i vozilo koje će ih pratiti tijekom cijelog trajanja njihovog boravka, tj. automobile Bentley prilagođene od strane odjela Mulliner s najnaprednijim tehnologijama kako bi se zajamčila udobnost i sigurnost bez kompromisa.

Jedinstveni automobili za jedinstvena putovanja
Kako bi predstavio novi personalizirani putni paket, Mulliner je kreirao ograničenu seriju Bentayga SUV vozila dizajniranih da dočaraju atmosferu najemotivnijih i najdivljih mjesta u regijama paketa.

Zbirka Extraordinary Journeys by Mulliner posebno crpi inspiraciju, posebno u pogledu kombinacija boja interijera i eksterijera, iz različitih mjesta putničkih iskustava koje je predstavila britanska tvrtka, posebice Novi Meksiko, Skandinavija, Kina, Novi Zeland i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close