Automobili

Svi novi automobili sa Goodvood festivala brzine 2023

Izdanje Goodvood festivala brzine za 2023. godinu , koji je zakazan u Ujedinjenom Kraljevstvu od 13. do 16. jula , ujedno je i tridesetogodišnji događaj za najvažniji automobilistički događaj na otvorenom posvećen istorijskim automobilima, trkačkim automobilima i najnovijim vestima na tržištu .

Ove godine proslavljeni brend je Porsche , spreman da pokaže neke od najpoznatijih modela svoje 75-godišnje istorije na čuvenoj visećoj skulpturi, ali i neki novi automobili koji su pravi „dragulji“ takođe su spremni da budu predstavljeni na Zapadnom Saseksu. strujno kolo.

U izložbenim prostorima Supercar Paddock-a i First Glance Paddock-a, najavljeno je prisustvo preko 100 debitantskih automobila , od kojih su neki u svetskim pregledima. Hajde da saznamo koji su najiščekivaniji novi automobili u Gudvudu na ovoj listi koja se stalno ažurira.

Aston Martin
Aston Martin još nije deo izlagača koji je zvanično najavljen na Gudvudu, ali prema onome što predviđa Automotive Nevs , britanska kompanija koristi termin da predstavi svoj novi DB12 .

Novi granturismo kupe sa 4.0 V8 biturbo motorom od 680 KS može samo da “očara” hiljade entuzijasta koji svake godine hrle na travnjake ui oko staze Goodvood.

BMV
BMV na Goodvood Festival of Speed 2023 donosi novu BMV seriju 5 i njegovu električnu verziju i5 , pregled za UK, ali pre svega u njihovom dinamičnom debiju na čuvenom usponu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close