Automobili

Suzuki S-Cross 2024, cijene i razine opreme

Suzuki S-Cross Hybrid malo je obnovljen za 2024., uvodeći neke važne inovacije u cjenik i predstavljajući se javnosti s bogatijom ponudom značajki nego u prošlosti.

Zapravo, informacijsko-zabavni sustav s 9-inčnim zaslonom s integriranim navigatorom i bežičnom vezom za Apple CarPlay i Android Auto, zajedno s nekim važnim asistentima za vožnju, postaju standardni za sve razine opreme.

Cijene novog Suzuki S-Cross Hybrida počinju od 27.990 eura do 36.990 eura. Dostupna su dva motora, oba hibrida, jedan blagi i jedan puni.

Suzuki S-Cross 2024, postavke
Cjenik Suzuki S-Cross za 2024. sastoji se od tri razine opreme, Top, Top+ i Starview, prve dvije mogu se kombinirati s blagim hibridnim motorom koji se sastoji od 1.4 elektrificiranog 48-voltnog benzinskog motora s ručnim mjenjačem i opcijskim svim -pogon na kotače, posljednji rezerviran za puni hibridni motor koji se sastoji od 1.5 full hybrid, u ovom slučaju samo s automatskim mjenjačem, ali s pogonom na sva četiri kotača uvijek opcija.

Suzuki S-Cross Top s 1.4 mild hybrid 48 Volt motorom je ulazna verzija koja međutim već ima prilično bogatu standardnu ​​opremu, sastavljenu od primjerice svih najnaprednijih ADAS sustava, infotainment sustava s 9 inča o kojem smo već govorili , od specifičnih aluminijskih naplataka sa 17-inčnim gumama, od LED prednjih svjetala i od čitavog niza uređaja za pomoć u vožnji, koji uključuje sustave kao što su održavanje trake, automatsko kočenje u nuždi, adaptivni tempomat bez stop&go funkcije za promet i automatska duga svjetla.

Kao i uvijek kod japanskih automobila, metalik boja od 650 eura jedina je opcija koja se može dodati prije prelaska na višu razinu opreme, koja se zove Top+ i dodaje dvobojne aluminijske naplatke na “osnovnu” verziju također od 17 inča , sustav kamera od 360 stupnjeva, drugačija presvlaka za sjedala i snažniji audio sustav.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close