Automobili

Rebecca Clancy imenovana glavnom urednicom Autosporta

Rebecca Clancy imenovana je glavnom urednicom Autosporta, najmjerodavnijeg izvora utrkaćih vijesti i analiza, kako je danas najavio Mike Spinelli, glavni direktor za sadržaj Motorsport Networka. Njegovo imenovanje stupa na snagu 29. travnja.

Doživotni zaljubljenik u sport, Clancy se pridružuje Autosportu iz The Timesa gdje je posljednjih sedam godina radila kao dopisnica za moto utrke. Osim toga, Clancy je pokrivao druge sportove, uključujući ragbi, atletiku i tenis, nakon što je radio na vijestima i poslovnom desku.

Prije nego što se pridružio The Timesu, Clancy je radio u The Telegraphu i investicijskom magazinu The Financial Timesa.

“Oduševljen sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Rebecci u Autosport,” kaže Spinelli. “Njegovo iskustvo s terena, njegovo duboko poznavanje F1 i njegova strast prema motosportu oživljavaju energetsku viziju za ovu proslavljenu marku. Jedva čekam da vidim kako će on voditi Autosport prema njegovoj 75. obljetnici sljedeće godine i kasnije .”

Uz to, vodeći F1 novinar Ben Hunt pridružit će se Autosportu od 4. lipnja. Hunt je radio u motosportu više od 12 godina, nedavno u The Sunu gdje je bio dopisnik F1 i kolumnist motosporta.

Autor je Growing Wings: The Inside Story of Red Bull Racing (2024) i LandoNorris: A biography (2023). U 23-godišnjoj karijeri u sportskom novinarstvu, već je pokrivao nogometnu Premier ligu, Ashes kriket testove, prvenstva u snookeru i Ryder Cup.

Rebecca i Ben su voditelji F1 podcasta Inside the Piranha Club i nastavit će to raditi u svojim novim ulogama u Autosportu.

“Čast mi je voditi ovaj cijenjeni motosportski brend u ovu novu eru,” rekao je Clancy. “Zajedno, s našim timom predanih novinara i kreatora sadržaja, pomaknut ćemo granice i zapaliti strast obožavatelja diljem svijeta.”

S gotovo 75 godina iskustva, Autosport ima nenadmašan pristup rastućem svijetu utrka. Brend doseže preko dva milijuna superfanova i bavi se internim pripovijedanjem, tehničkim i komercijalnim aspektima svijeta utrka.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close