Automobili

Prve špijunske fotografije restilizovanog BMV-a serije 4

BMV serije 4 se sprema da dobije veliki restilizovanje . Bavarski kupe su naši špijuni pokupili u dve verzije, obe su kamuflirane da sakriju ažuriranja koja ćemo videti na modelu koji se očekuje 2024.

Restilizacija bi mogla da se tiče samo estetike, dok tehnologija (nedavno obnovljena) i motori ne bi trebalo da pretrpe veće promene. Evo šta znamo.

Si fa più cattiva
Le foto spia sembrano mostrare una Serie 4 in allestimento M Sport e una M440i. La prima si può distinguere per i paraurti affilati e per la presenza di alcune nuove prese d’aria nella parte inferiore, mentre la seconda si riconosce per la tinta opaca Frozen Portimao Blue (del catalogo BMW Individual) e per un design ancora più cattivo nell’anteriore.

Inoltre, sulla M440i si vedono bene i due scarichi squadrati, un elemento già presente nel modello attuale.

Oba BMV-a dele novi stil LED osvetljenja, koji izgleda slično onom viđenom na Ks5 i Ks6 faceliftovima . Čak i pozadi možete videti malo drugačiji dizajn, sa malo tamnijim svetlima.

Unutrašnjost i motori ka potvrdi
U putničkom prostoru BMV -a možete da vidite zakrivljeni displej koji je nedavno debitovao i na najnovijim modelima i koji se sastoji od instrument table od 12,3″ i 14,9″ infotainment sistema opremljenog iDrive 8. Najverovatnije, čak i restilizacija Serija 4 će zadržati trenutni izgled centralnog tunela, sa novom komandom za automatski menjač.

Što se tiče motora , Bavarska kuća bi mogla dodatno da poboljša benzinske verzije uvođenjem blage hibridne konfiguracije (trenutno prisutna samo na M440i od 374 KS), dok dizelaši (koji su već elektrificirani u blagom obliku) ne bi trebalo da pretrpe velike revolucije. Naravno, sve promene na seriji 4 kupe će takođe biti uvedene u seriju 4 gran kupe i kabriolet u narednim mesecima.

Proizvodnja restajlinga trebalo bi da počne u martu 2024. godine, sa zvaničnom prezentacijom koja bi mogla da se održi već krajem 2023. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close