Automobili

Promocija Suzuki Svift Hibrid, zašto je zgodna i zašto ne

Ponude Suzukija su uvek veoma brojne i za mart, uz neke prednosti za sve modele. Na primer, formula Suzuki Solutions Noproblem može se primeniti na Suzuki Svift sa 1.2 blagim hibridnim motorom u vrhunskoj verziji, koji obezbeđuje popust od 2.000 evra kao prvi popust, zahvaljujući doprinosu dilera.

Sa 22.000 evra, dakle, model pada na 20.000 evra, a uz avans od 7.475 evra plaća se 36 mesečnih rata od 149 evra (TAN 6,57%, APR 8,25%). Zatim sledi maksi rata od 9.750 evra , sa naznakom maksimalnog APR-a od 8,42% ako želite da platite iznos na rate, a zadržite Svift.

Uključene usluge su različite: tri godine osiguranja od krađe i požara, prve tri intervencije održavanja, a zatim tri godine ili 100.000 km garancije, koja se penje na 5 na komponente hibridnog sistema.

Prednosti
Suzuki -jeva ponuda uključuje popuste, male mesečne rate i mnoge usluge, od održavanja do osiguranja: Svift takođe ima superiornu garanciju , kako na ceo automobil, tako i na hibridne komponente. Rastavljanje nije obavezno: ako je potrebno, svi troškovi se moraju platiti.

Nedostaci
Primer ne uključuje ograničenje kilometraže, u slučaju vraćanja.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close