Automobili

Premijera: Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

Ovogodišnja vožnja uvaženog gospodina se brzo približava i održaće se 21. maja 2023. I ove godine već slavimo 10. godišnjicu partnerstva između Triumpha i DGR. Događaj sada okuplja preko 90.000 jahača u više od 800 gradova širom sveta kako bi prikupili novac za prostatu i mentalno zdravlje muškaraca. Do danas, DGR je prikupio preko 37 miliona dolara.

Kako proslavljate 10. godišnjicu takvog partnerstva? Pretpostavljamo da tamo negde verovatno postoji izuzetno fensi kolač. Ali treba vam i nešto veće. Srećom, Triumph je smislio samo nešto: Bonneville T120 Black DGR Limited Edition.

Samo 250 komada će biti napravljeno i prodato širom sveta. Naravno, primerci su numerisani i dolaze sa sertifikatima o autentičnosti. Potpisali i izvršni direktor Triumpha Nick Bloor i osnivač DGR Mark Havva. Prvi motocikl koji je sišao sa proizvodne trake, broj 001, biće dodeljen najvećem donatoru DGR-a za 2023. kao ovogodišnja glavna nagrada.

Galerija: Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition (2023)
Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition (2023)
24 Slike
Šta izdvaja DGR Limited Edition od ostalih Triumph Bonneville T120 Black bicikala? Stil. Naravno. DGR Edition dobija ekskluzivnu boju u monohromatskoj metalik Phantom Black i Cristal Vhite dvobojnoj kombinaciji. Dakle, ovaj motocikl je uredno obučen odmah iz farbare. Ručno oslikane zlatne pruge i logotip DGR 2023 sa zlatnim slovima upotpunjuju sliku. Sedlo na DGR Limited Edition je braon prošiveno sedište koje je opremljeno stubom koji dodaje vintage izgled.

” Da je neko pre deset godina rekao da slavimo deceniju partnerstva sa Triumph Motorcicles, nasmejao bih se. Potpisivanje partnerstva za prvu godinu za mene je tada bio vrhunac. Bilo je uzbudljivo i to uzbuđenje još uvek traje ” , rekao je osnivač DGR Mark Hava.

” Trijumf je postao deo porodice za mene i za Distinguished Gentleman’s Ride. Tim u Triumph-u prepoznaje da su strastveni u vožnji klasičnih motocikala i stavljaju nas na raspolaganje da osiguramo pozitivno.” Doprinos našem cilju. Sada smo to kombinovali entuzijazam i strast u jedan proizvod. Veoma smo ponosni što predstavljamo Bonneville T120 Black Distinguished Gentleman’s Ride Limited Edition i slavimo ono što smo zajedno postigli. To nas motiviše da radimo ono što volimo svaki dan”, dodao je on .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close