Automobili

Potpuno novi Renault Kadjar se sprema

Mogao bi da se pojavi krajem godine.
Reno kađar je prijeko potreban veliki remont, a već smo videli u testiranje. Zaista, naši fotografi su ponovo videli prototip, ali ovaj put testira po vrućem vremenu, za razliku od snežnog pejzaža koji smo videli u aprilu u Švedskoj.

Lansiran 2015. godine, sledeća generacija Renault Kadjar trebalo bi da ima oštriji izgled sa špijunskih fotografija koje vidite ovde. Stajling je nešto „sportskiji“ nego ranije sa kraćim previsima, dok je sličnost sa Nissan Kashkai očigledna iz nekih uglova.

Galerija: špijunske fotografije Renault Kadjar – jul 2021
Renault Kadjar špijunska fotografija
11 Slike
Poslednja tačka zapravo nije iznenađujuća jer bi Kadjar trebalo da koristi Kashkaijevu CMF-C platformu. To je rečeno, očekujemo blago hibridne i priključne hibridne pogone u predstojećem Renault Kadjaru, dok bi potpuno električni model mogao stići kasnije. Renaultov 1,3-litarski benzinski motor sa turbopunjačem mogao bi da bude početni motor, hibridne verzije biće usmerene na vrhunske verzije.

Druga stvar koju treba očekivati je nedostatak dizel motora. Kaže se da nijedan dizel motor neće pokretati sledeću generaciju Renault Kadjara, baš kao u Kashkaiju. Ali naravno, u ovom trenutku ništa nije u kamenu.

Vraćajući se prototipu, prednja strana otkriva smeli LED dizajn uprkos mnoštvu opreme. Izgled je sličan Megane eVision konceptu koji smo videli prošle godine, ali u ublaženoj verziji u poređenju sa futurističkim konceptom.

Još uvek nije određen datum za sledeći Renault Kadjar, ali očekujemo da će debitovati krajem godine ili najkasnije početkom 2022. Do sada ćemo tamo imati i druge fotografije francuskog crossovera, sa nadamo se manje obučenih prototipova od ovog koji vam predstavljamo u ovom članku.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close