Automobili

Porsche Taycan Cross Turismo je spreman, ali stiže početkom 2021. godine

Sve je spremno za povišenu karavansku varijantu prve električne od Zuffenhausena, ali Covid je malo produžio vrijeme. Paleta Porschea Taycan trebala je biti proširena do kraja godine dolaskom povišene karavanske varijante. Ili, kako su ga zvali u Zuffenhausenu, Taycan Cross Turismo.

 Sada Porsche kaže da je projekt potvrđen, ali da je odgođen: porodična verzija njemačke električne limuzine stići će 2021. Projekt je započet u 2018. Odluka o stavljanju Taycan Cross Turismo u proizvodnju donesena je 2018., kada je Porsche, tzv. pokazujući verziju koncepta, gotovo pozitivno je primio pozitivne komentare. 

Odmah je upalio zeleno svjetlo za model proizvodnje. Što je praktično spremno, kao što pokazuju i viđenja na Nurburgringu. Foto galerija: Porsche Taycan Cross Turismo 2021 2021 špijunske fotografije Porsche Taycan Cross Turismo 20 Photo Bloomberg prenosi izjavu Porschea koja potvrđuje da će automobil biti napravljen, ali da će trpjeti malo kašnjenja. 

Automobil će biti predstavljen početkom sljedeće godine, a ne krajem ove godine zbog problema s kojima su suočeni tokom najtežih mjeseci pandemije. “Kriv” za uspjeh Taycan Porschea također je naveo da odluka o odgodi dolaska Cross Turisma na tržište također proizlazi iz zadovoljavajućih brojeva koje Taycan registrira, od kojih je Kuća već isporučila 5.000 jedinica. 

A napadačka verzija Taycana još nije ni ušla na američko tržište. Ukratko, razumno, više volimo voziti početni uspjeh modela -,

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close