Vesti

Oglasio se i advokat Veljka Ražnjatovića povodom incidenta

Juče je ispred kuće u Titelu došlo do tuče ,kako saznajemo Veljko je zamolio ljude koji su bili ispred kuće da se pomere daa beba spava ali kako saznajemo  K. S. nije hteo da se pomeri došlo je do rasprave a zatim i tuče,zbog koje su kasnije zavšili u policiji .

 K. S.  su konstatovane lakše telesne povrede ,u javnom tužilaštvu su saslušane obe strane .

U medijima se pojavila spekulacija da ce biti pokrenuta krivična prijava protiv Veljka,ali se okolnosti događaja i dalje utvrđuju .

Oglasio se i Veljkov advokat– Još uvek se utvrđuju okolnosti, ali nema reči da je podignuta krivična prijava. Ne možemo da pričamo tome, jer sve istražne radnje nisu završene da bi moglo da se utvrdi da li se radi o prekršaju ili krivičnom delu. Sve što se sada priča su čista nagađanja! Ne bih da govorimo ništa, dok ne bude zaista utvrđenjeno činjenično stanje. Pre svega, kao što su počionioci ovog dela priznali: pojavili su se ispred porodičnog doma u kom su bili Veljko, Bogdana i njihovo tek rođeno dete i napali Veljka, što je dalje dovelo do ovakvog ishoda – izjavio je advokat Veljka Ražnatovića, povodom nagađanja da je protiv Veljka podneta krivična prijava.

http://detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close