Automobili

Motor Vallei Fest 2023, evo datuma

Takođe 2023. vraća se Motor Vallei Fest , festival na otvorenom u srcu Terra dei Motori. Sastanak za peto izdanje zakazan je od 11. do 14. maja sa Modenom kao binom.

Glavni grad Motor Valleia biće domaćin brojnim sastancima za insajdere i entuzijaste, sa okruglim stolovima, sastancima i još mnogo toga.

Slavite prošlost i budućnost
Konačan kalendar Motor Vallei Fest-a 2023. tek treba da bude otkriven, a sa njim i različiti termini koji će obeležiti dane. Format bi, međutim, trebalo da bude isti kao i prethodna izdanja, sa konferencijama i okruglim stolovima posvećenim insajderima, kako bi se razgovaralo o tome kako se svet mobilnosti razvija, sa pogledom na superautomobile .

Motor Vallei Fest će, naravno, imati i brojne termine za entuzijaste, kao što su izložbe automobila proizvođača koji prave Kako radi Motor Vallei, fabrika brzina , parade modela od juče i danas, dinamični sastanci i degustacije.

„Ponosni smo što smo zadržali svoju posvećenost da želimo da stvorimo ne samo izlog mnogih izvrsnosti teritorije koja je priznata kao svetska Motorna dolina, već i priliku za diskusiju u kojoj ćemo razgovarati o sadašnjosti i planirati budućnost sektor”

prokomentarisao je Stefano Bonaćini, predsednik regije Emilija-Romanja, koji je ponovio Gian Carlo Muzzarelli, gradonačelnik Modene

„Motor Vallei Fest će još jednom biti prilika da se pogleda u budućnost automobilskog sektora, počevši od čvrstih korena kojima se naša teritorija može pohvaliti. […] U petom izdanju, među brojnim događajima posvećenim inovacijama u sektoru, imaćemo priliku da se setimo velikog inovatora poput nedavno preminulog inženjera Maura Forgijerija, velikog protagoniste Formule 1, godinama uz Enca Ferarija. Primer za mnoge mlade ljude zainteresovane za imenovanja koja će biti predložena zajedno sa Univerziteti. izdanje će biti još značajnije, jer se 2023. godine događaju važni jubileji za sve zaljubljenike u automobilsku zemlju Emilija-Romanja, 125. godišnjicu rođenja Enca Ferarija,70. godišnjica Međunarodnog staza Enco i Dino Ferari u Imoli, 30. godišnjica smrti Ferucija Lamborginija i 60. godišnjica osnivanja Lamborginija.“.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close