Uncategorized

Mercedes-AMG GT-R crna serija, ekstremna aerodinamika

Nekoliko puta se vidjelo nešto slično na cesti. Sada zvanično predstavljanje Mercedes AMG GT-R Black Series nije daleko, ali na YouTubeu ga novi video prikazuje u pretpregledu tijekom posljednjih testova.

 Kamuflaže ne mogu sakriti ekstremnu aerodinamičnost ovog modela koja je, izgleda, snažno nadahnuta modelom GT3, koji je na Nurburgring donio više od 24 sata izdanja. Jedinstvena teretana Osim što je jedan od najslavnijih staza na svijetu, Inferno Verde je fantastično igralište za proizvođače automobila prilikom razvoja novih modela.

mercedes amg one ancora test f1 stradale

 Duga preko 20 km, za oko 150 zavoja između uspona, silaza, slepih zavoja i kardiopalamaskih ravnina. Dok ažuriranja sa GT-R u GT-R Black trenutno nisu jasna, aspekt koji je nemoguće propustiti je novi aerodinamični kit . Među svim elementima ističe se fiksni spojler, koji također čini automobile poput Porschea GT3 RS blijedim. 

Aerodinamika je dio koji će najviše doprinijeti performansama. Već sada crna serija GT-R izgleda vrlo komponirano na najzahtjevnijim dijelovima staze. Nema problema na Karusselu, pa čak ni na ostalim brzinim dionicama poput Brunnchena. Ne znamo koliko je vozač zapravo gurnuo, ali jasno je da Mercedes priprema pripreme za pokušaj napada na stazu. Nema problema na Karusselu, pa čak ni na ostalim brzinim dionicama poput Brunnchena. 

Ne znamo koliko je vozač zapravo gurnuo, ali jasno je da Mercedes priprema pripreme za pokušaj napada na stazu. Nema problema na Karusselu, pa čak ni na ostalim brzinim dionicama poput Brunnchena. Ne znamo koliko je vozač zapravo gurnuo, ali jasno je da Mercedes priprema pripreme za pokušaj napada na stazu.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close