Crna hronika

Majka Olgica tvrdi da je zet psihički maltretirao Branislavu

Majka ubijene branislave tvrdi kako je pisihički matretirao i da je to bilo gore od batina.

– Moje Branislave više nema. Njeni sinovi su kod mene i ja moram da se izborim da Nikolu i Veljka izvedem na put, da završe škole, zaposle se – kaže Olgica Gnjidić, majka Branislave Gnjidić (46), koju je prekjuče suprug Predrag (53) ubio na njenom radnom mestu u OŠ “Sava Šumanović” u Erdeviku.

Zetu je sve smetalo,što je ona boja u poslu,što je postala direktorka,deci je pružala više pažnje nego njemu ,ona nije mogla više to da izdrži pa se okrenula Bojiću ,a on je na sve moguće načine pokušavao da se pomire.

Ona se njega plašila i nije htela da mu se vrati,policija ga je uapsila odma po izlaku iz skole.

– Lep dan se pretvorio u košmar. Prodavao sam voće i odjednom video našeg lokalnog policajca kako trči ka školi. Nije mi bilo jasno sta se dešava, jer je počeo da viče nešto i uhvatio se za pištolj. Potrčao sam da vidim da li mu treba pomoć i tamo video Predraga, kome je policajac već stavio lisice i postavio ga da sedne na klupu. Onda sam video i automatsku pušku bačenu pored njega i shvatio da se sigurno nešto strašno dogodilo – priča za “Blic” prodavac voća koji ima tezgu u neposrednoj blizini škole gde se dogodio zločin.

Ostatak porodice nije bio raposložen da daje izjave za medije.

http://detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close