Automobili

Land Rover Discovery, unutrašnjost restylinga je takva

Čini se da su na putu novi infotainment sustav i novi upravljač. Špijunske fotografije Land Rover Discoveryja prvi put su se pojavile u svibnju, što sugerira da će SUV uskoro dobiti nadogradnju. 

Mjesec dana kasnije pojavilo se više fotografija, iako je Land Rover nastavio skrivati ​​promjene ispod maskirne. 

Danas nam nova serija slika konačno nudi više detalja. To je naš “prvi pogled” na restiliziranu unutrašnjost i čini se da Kuća pravi dvije velike promjene. Vijest S fotografija možete vidjeti veći ekran informacijskog sustava na nadzornoj ploči, što ne čudi jer mnogi proizvođači automobila i dalje zamjenjuju fizičke kontrole s vrlo velikim ekranima. Volan također izgleda novo. Fotogalerija:

Nisu značajne promjene, ali čini se da se većina ažuriranja tokom karijere nalazi baš u pilotskoj kabini. Ostale izmjene mogle bi uključivati ​​bežično punjenje i pametno retrovizor koji je dvostruko veći kao ekran za stražnju kameru. 

Ostale očekivane promjene Kamuflaža koju smo vidjeli od svibnja i dalje je tu i skriva promjene na odbojnicima, rešetki, rasvjetnim elementima i drugim malim promjenama kako bi osvježili Discoveryjev dizajn. Land Rover bi mogao takođe opremiti Discovery sa 48-voltnim hibridnim sistemom i dodatkom koji će doći kasnije. Štaviše, kompanija nije imuna na propise.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close