Crna hronika

Jordan koji je ispasapio svoju ženu Dragicu sahranjuju sutra zajedno

Ovaj bračni par je u petak uveče našao njihov mlađi sin,roditelji nisu davali znakove života.

Bliski prijatelji ove porodice kaži kako će se sahrana biti sutra gde će bračni par Jordan(63) i Dragica(56) biti sahranjeni na Korićanskom groblju zajedno.

Sumnja se da je Jordan bivši radnik ”Zastave” više puta ubo suprugu nožem,nakon čega je i sam sebi presudio,i dalje se meštani njihovog mesta pitaju šta je prouzrokovalo da dođe do ovakve tragedije.Komšije kažu da su njih dvoje bili vredni ljudi,sami su sagradili dve kuće u dvorištu,imaju dva sina za sobom.

Saznajemo da se Jorgan pre svađao sa komšijama,sa suprugom.Moguće da se to što je ostao bez posla na njega stvorio veliki pritisak,da su tu nastale svađe koje nisu mogli da reše i da je to nekako bio okidač ove tragedije da je on presudio supruzi i sebi.

Posle gubitka njegovog posla kupili su jednu njivu u susednom selu,kako bi posadili sve sto je bilo potrebno za porodicu,saznajemo da je Dragica u svojoj bašti imala salatu i luk koji je nosila na pijacu i prodavala,snalazili su se kako god su znali i umeli.

Njih je sin pronašao u petak kasno uveče u zasebnoj kući,tela su poslata na obdukciju.Jordan je suprugu ubo više puta,dok je sebi presudio tako što je prerezao vrat.

Izvor: detaljno.org

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close