Automobili

Izdanje BMV serije 8 Golden Thunder Edition

Izgled nas podseća na sedamdesete
Neki ljudi će ih i dalje znati: Crno-zlatni modeli iz „John Plaier Special“, ili skraćeno JPS. Sedamdesetih godina prošlog veka marka cigareta sponzorirala je tim Lotus Formule 1. Postojali su specijalni modeli Lotus Esprit i Ford Capri koordinirani bojom.

Zašto vam sve ovo kažemo? Eto, sada BMV donosi specijalno izdanje 8 serije pod nazivom “Zlatni grom” koje vraća uspomene na JPS. Specifični dizajnerski naglasci u zlatu i visokokvalitetne karakteristike opreme kompanije BMV Individual osiguravaju kombinaciju sportskog i luksuznog spolja i spolja.

Izdanje Golden Thunder dostupno je za sve verzije modela novog BMV-a serije 8 Coupe, kabrioleta 8 i Gran Coupe- a 8 – od BMV 840i do M850i kDrive. Izdanja vozila će se proizvoditi u pogonu BMV Dingolfing od septembra 2020. M Sport paket je uvek deo standardne opreme.

Telo u boji „safirno crna metalik“ ili „smrznuta crna metalik“ i pažljivo odabrani zlatni akcenti podvlače atletičnost luksuznog sportskog automobila. Tamni izgled dopunjuje „BMV Individual linija sjajnog sjaja u visokom sjaju“ (morate samo da volite BMV Denglish!) Sa proširenim karakteristikama i crnim kočionim čeljustima za M sportski kočioni sistem.

Upečatljiv kontrast ovome čine zlatne naglašene linije koje se protežu od prednje pregače do bočnih suknja i do zadnje pregače. Kapice spoljnih ogledala, M zadnji spojler (ekskluzivno za BMV serije 8 Coupe) i 20-inčni M točkovi od lakih legura u dizajnu sa dvostrukim krakovima takođe su u zlatnoj boji.

Ekstravagantni ambijent nastavlja se u unutrašnjosti izdanja modela. To osigurava proširena “BMV Individual Merino kožna presvlaka” u crnoj boji sa logotipom “Edition Golden Thunder” izvezenim na prednjim naslonima za glavu. Tu je i “BMV Individual Alcantara antracit pokrivač” za kupe serije 8 i granu kupe serije 8, kao i unutrašnje obloge u verziji “Aluminijum Mesheffect Gold”.

Fino strukturirane i visokokvalitetne svetlucave površine na centralnoj konzoli dopunjene su amblemom izdanja. Pored toga, oprema izdanja uključuje aplikacije za izradu stakla CraftedClariti za odabrane upravljačke elemente kao i Bovers & Vilkins Diamond Surround Sound Sistem.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close