Uncategorized

Iphone imace ravne ivice poput IPad Pro-a

Apple pametni telefoni sljedeće generacije, koji će stići kasnije ove godine, imat će potpuno novi dizajn koji podsjeća na linije vrhunskih Appleovih tableta. To otkrivaju neke fotografije preliminarnih kalupa isporučenih proizvođaču slučajeva, o kojima se govori već mjesecima, a neke su već proizvele prve špekulativne prikaze dizajn novog raspona iPhonea se očekuje do kraja 2020. napustiti će zaobljene linije najnovije serije u korist izraženijih rubova i ravnih bočnih rubova. Novi Apple-ovi pametni telefoni izgledat će malo više kao iPad pro, s referencom na linije – koje obožavatelji još uvijek vole – iPhonea 4, 4S, 5, 5S i SE prve generacije.

Nova potvrda sada dolazi od nekih špijunskih fotografija – ali vrlo pouzdanih – kalupa koje su proizvođači koristili za izradu zaštitnih kuća prije službenog puštanja proizvoda. Slike, koje na Twitteru distribuira trgovac priborom, prikazuju “lutku” novog iPhonea 12, napravljenog od metala, ali već sa svim građevinskim detaljima na pravom mjestu. Najvažnija novost je upravo oblik uređaja, koji ce sve učinit da izgleda kao minijaturni iPad pro (ali puno će očito ovisiti i o finišu i bojama). Sa stražnje strane modul kamere i dalje će biti konzolni, poput iPhonea 11 i iPhone 11 Pro.
Prema drugim glasinama, kamere će ostati dvije na osnovnom modelu i tri na vrhunskim modelima, na kojima će, međutim, Lidar senzor debitirati i za proširenu stvarnost koju je Apple implementirao na iPad Pro najnovije generacije. Dobro je navesti da metalni modeli prikazani na slikama ne dolaze izravno iz Applea, već ih proizvodi, bez odobrenja, neka tvornica ili radionica iz kineskog proizvodnog lanca. Mnogi proizvođači futrola kupuju ih unaprijed, kladeći se na njihovu pouzdanost, kako bi mogli imati spremnu ponudu opreme nakon što u trgovine stignu prve iPhone generacije nove generacije. No vrlo se često u prošlosti ova vrsta glasina pokazala vrlo učinkovitom u predviđanju izgleda i karakteristika novih Apple-ovih pametnih telefona. IPhone 12 linija očekivala se, kao i svake godine, sredinom rujna. Međutim, mnogi se analitičari slažu da ćemo zbog pandemije ove godine vidjeti značajna kašnjenja. Najprihvaćenija hipoteza je da je lansiranje novih iPhone uređaja odgođeno za listopad, dok se dolazak u trgovine možda neće dogoditi prije studenog, baš u vrijeme božićnog razdoblja kupovine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close