Automobili

Ferrari SUV – Šta su to prljave plave felne?

Možda ste ga videli u poslednjih nekoliko sati, Ferrari Purosangue SUV je skoro stigao, a fotografija konačnog vozila u fabrici je procurila na internet. Dokaz da smo bliži ishodu nego ikada, a o ovom italijanskom SUV-u pričamo već godinama. A ako je potreban dodatni dokaz, evo novog video snimka Purosanguea koji se testira na putevima u blizini fabrike Ferari u Maranelu.

Ono što je zanimljivo je jedinstveni kamuflažni pristup koji koristi Ferari. Pored crnog platnenog omota, Ferrari je odlučio da pokrije automobil plavom trakom.

Ferrari Purosangue viđen tokom testiranja u videu je najčudnija postavka do sada. Ali šta je sa onim plavim felgama? Zaista se nadamo da telo ispod nije iste boje!

U stvarnosti, gledajući bliže, vidimo da su čak i felne kamuflirane i da je samo lepak na felgama od legure da sakrije čak i dizajn grana… Fuj!

Ako Ferari ulaže toliko truda da sakrije ono što se krije ispod kamuflaže, to je verovatno zato što je njegov novi SUV skoro gotov. Ovo je dobra vest pošto bi Ferrari Purosangue trebalo da debituje ove 2022. godine. Ovo bi mogao da bude jedan od poslednjih puta u istoriji da se Ferrari Purosangue vozi sa plavom farbarskom trakom koja mu prekriva točkove i drži crni maskirni omot.

Ferrari Purosangue obećava da će biti SUV sa najvećim mogućnostima staze ikada napravljen. Prema glasinama, najverovatnije će biti ponuđen u V12 i V8 kako bi se zadovoljili različiti budžeti kupaca. Ferrari Purosangue će takođe biti mnogo niži od svojih konkurenata i, na osnovu špijunskih fotografija, više će ličiti na podignut karavan nego na tradicionalni SUV. To znači niži centar gravitacije i bolju aerodinamiku, što znači bolje performanse.

Očigledno jedva čekamo da Ferari (zvanično) ukloni plavu traku i kamuflažu sa svog novog SUV-a. Naravno, malo je čudno da Ferrari pravi SUV, ali Ferrari Purosangue neće biti kao bilo koji drugi SUV pre njega.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close