Automobili

Ferrari Specijalni model u četiri boje

Specijalno izdanje za proslavu Ferrarijeve pobede na VEC-u
Ferrari predstavlja poseban model zasnovan na 488 Pisti . Posebno izdanje je sada pokrenuto za proslavu Ferrarijeve pobede u Svetskom prvenstvu u izdržljivosti (VEC) Automobil ima lovor na prednjoj haubi.

Broj 51 je jedna od referenci za trijumf u prvenstvu vozača i konstruktora.Ovaj broj nosio je automobil trkačkog tima AF Corse, koji je 2017. godine osvojio vozačku titulu sa Alessandrom Pier Guidi-em i Jamesom Calado-om za volanom. Reč „PRO“ odnosi se na klasu u kojoj je pobednički automobil krenuo.

Druga razlika u odnosu na normalnu 488 pistu može se naći na prednjoj strani pregače: takozvani S-Duct, ulaz za vazduh na prednjoj strani, mat je crna na specijalnom modelu, dok su zadnji spojler i prorezi za ventilaciju napravljeni od ugljenika. Pored toga, sedišta u Specijalnom izdanju presvučena su crnom alkantarom, nasloni su ukrašeni italijanskom zastavom. Italijanska trobojnica se takođe može naći na menjačima vesla i na podnim prostirkama. Broj 51 se ponovo pojavljuje na dnu upravljača. Karbonski pragovi i natpisne pločice ističu ekskluzivnost posebnog modela.

488 Pista Piloti Ferrari dostupan je u četiri boje. Pored tradicionalne crvene (Rosso Corsa), postoje srebrna (Argento Nurburgring), crna (Nero Daitona) i plava (Blu Tour De France). Najdraži nam je plavi automobil. Trkačke pruge u italijanskim bojama izgledaju zaista dobro u kombinaciji sa plavim telom. Osim spoljne boje i startnog broja, na specijalnom modelu se može promeniti samo nekoliko stvari. Umesto standardnih sivih felni, možete ih dobiti i u karbonu ili u mat crnoj boji. Pored toga, umesto uobičajenih pojaseva mogu se naručiti crni pojasevi sa četiri tačke. Konačno, može se naručiti poklopac prtljažnika od ugljenika. 488 Pista Piloti Ferrari mogu kupiti samo kupci koji učestvuju u Ferrarijevim programima trkačkih kupaca.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close