Automobili

Električni Porsche Bokster je iznenadio punim punjenjem

Evo prizora koji u bliskoj budućnosti neće biti tako težak za posmatranje: Porsche Bokster parkiran pored stanice za punjenje. Da jer, kao što znamo već neko vreme, brend iz Zufenhauzena je takođe planirao električnu budućnost za mali kabriolet. Što se tiče velikog dela asortimana.

Dakle, evo nas pred fotografijama mazge buduće generacije, one koja će napraviti veliki korak ka nultim emisijama, priključena na Ioniti infrastrukturu (konzorcijum čiji je Porsche član) tokom pauze. Dobra prilika da izbliza pogledate stil električnog Bokstera i otkrijete maksimalnu snagu njegove baterije.

Beskompromisna moć
Odgovor nam je dao Tviter nalog Nektmove_de: 177 kV sa baterijom na 53% kapaciteta. Velika snaga koju je omogućila arhitektura baterija od 800 V, ali daleko od 270 kV koje obećava platforma PPE, ona na kojoj će biti baziran električni Bokster kao i mnogi modeli kompanije.

Najbolji video snimci:

Naravno, pošto se radi o mazgi, moguće je da je snaga „degradirana“ da se ne bi preopteretile baterije. Ili će možda biti dostupne različite denominacije, a samo “više” verzije će moći da imaju koristi od snažnijeg punjenja.

Detalji koji su važni
Što se tiče karoserije, nemojte da vas zavara prisustvo centralnog izduvnog sistema. Element se koristi da obmane fotografe, ali se magični trik loše završio pri punjenju električnog Porsche Bokstera.

Estetski, izgleda da nema većih promena u odnosu na sadašnju generaciju .

Što se tiče datuma predstavljanja, znamo da Bokster sa nultom emisijom neće biti deo Porscheove liste novih automobila za 2023. godinu, iako se ne može isključiti prolazno prvo pojavljivanje kasnije ove godine. U potpunosti bi trebalo da bude predstavljen 2024. godine.

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close