Automobili

DS 4 i DS 7 sada u specijalnoj verziji Esprit De Voiage

DS 4 i DS 7 imaju novu specijalnu opremu u cenovniku . Zove se Esprit De Voiage i uključuje stil francuske visoke mode, koji je nedavno ponovo otkrio svet mode, u unutrašnjim i spoljašnjim kombinacijama boja.

Ova dva automobila se već mogu naručiti u Italiji po ceni od 43.000 evra , odnosno 49.750 evra i nude posebnu prednost kupcima od između 14% i 23%, u poređenju sa kupovinom sve dodatne opreme koja je prisutna, pojedinačno, na “normalnim” verzijama . Evo ih detaljno.

Veoma bogata postavka
Počevši od DS 4 Esprit de Voiage, nova specijalna verzija medija kuće zasnovana je na vrhunskoj verziji Rivoli , uz koju kombinuje novu kombinaciju boja.

Počevši od spoljašnosti, na prednjoj strani nalazi se nova sjajna crna rešetka, smeštena između LED matričnih farova (standardno na ovom nivou opreme). Isti tretman nalazi se i na okvirima prozora i na zadnjoj maski prtljažnika, dok su 19-inčni točkovi sa dijamantima ofarbani u novu mat antracit sivu boju.

I za unutrašnjost, dizajneri su odabrali svetle boje kako bi unutrašnjost DS 4 dobila svetliji izgled. Sedišta su standardno bila opremljena kožnim presvlakama od punog zrna i usklađena sa granit sivom oblogom instrument table. Naziv ukrasa, tačnije Esprit de Voiage, konačno je ugraviran na prag .

Isti recept je takođe oživljen na većem DS 7 . Za nju, kao i za njenu sestru, Esprit De Voiage nivo opreme je uvek zasnovan na nivou opreme Rivoli , sa unutrašnjosti sa posebnim ukrasima za instrument tablu i panele vrata, takođe od punozrnate kože .

Međutim, što se eksterijera tiče, logotipi opreme su pozicionirani prvenstveno na prednjim vratima , ali i na poklopcima retrovizora. Crne završne obrade mlađe sestre korišćene su za ulepšavanje karoserije, u kombinaciji sa novim 19-inčnim aluminijumskim felnama sa specifičnim dizajnom – nazvanim Oiama .

Povezani Clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close