Automobili

Svi automobili za vidjeti na Furisaloneu 2024

Tjedan Fuorisalone 2024. počinje (15. – 21. travnja) u Milanu, s brojnim događanjima razasutim po gradu. Među njima ne manjka onih koje organiziraju proizvođači automobila, koji su godinama sve više zainteresirani za povezivanje teme dizajna i održivosti s proizvodnim modelima, konceptima i umjetničkim instalacijama. Ako ne želite propustiti niti jedan termin, u nastavku ćete pronaći sve brendove prisutne na Fuorisalone 2024., poredane strogim abecednim redom.

Alfa Romeo
Čim bude otkriven, Alfa Romeo Milano bit će izložen u butiku Larusmiani u ulici Verri 10, unutar modnog četverokuta. Prilika da izbliza vidite jednu od najočekivanijih novih značajki 2024. SUV Biscione izmjenjivat će se s novim 33 Stradale, reizdanjem legendarnog sportskog automobila iz 1960-ih proizvedenog u samo 33 primjerka.

Audi
Novi Q6 e-tron će umjesto toga biti protagonist Audi House of Progress, kuće četiri prstena u Milanu, koja će 2024. naći mjesto unutar prostora Portrait Milano, u Corso Venezia 11. Njemački električni SUV, u prodaji u prodajnim salonima u sljedećih nekoliko tjedana pratit će ga rad Reflaction (sjedinjenje riječi refleksija i akcija) koji potpisuje BIG – Bjarke Ingels Group.

BMW
Po prvi put u Italiji, BMW Vision Neue Klasse, koncept koji predviđa oblike i tehnologiju sljedećeg BMW-a serije 3, bit će prikazan unutar kuće BMW-a (putem Montenapoleone 12) kako bi se ponudio pogled na “iza scene” dizajna automobila s instalacijom pod nazivom “Budućnost radosti”.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close