Automobili

Nova Omoda 7 stiže i debitira na sajmu automobila u Pekingu

Omoda 5 je bio samo početak. Kineski brend Chery galaxy spreman je predstaviti Omodu 7, veliki SUV koji će biti predstavljen na sajmu automobila u Pekingu 28. travnja.

Prvi teaser modela pokazuje njegove oblike, ali ne daje precizne naznake o njegovom točnom položaju i karakteristikama, što će biti objavljeno – objašnjava Omoda – nakon sajma.

Stariji “brat”.
Teaser fotografija ističe oštar dizajn i prilično važne proporcije. Kao što smo spomenuli, nema službenih podataka o dimenzijama, ali dojam je da je Omoda 7 duža od 4,4 metra Omode 5. Između ostalog, nije isključeno da se ovaj model predlaže i sa 7 sjedala. varijanta.

Sve u svemu, čini se da 7 ima snažan i mišićav izgled, dok stražnja svjetla prikazuju razrađenu grafiku koja SUV-u daje dodatnu osobnost.

U najavnom priopćenju za tisak, Omoda također govori o “inteligentnom iskustvu vožnje”, nagovještavajući da će model imati kompletan paket pomoćnika za vožnju.

(Mogući) motori i cijene
Motori se također trebaju otkriti. Ne znamo hoće li Omoda 7 biti opremljena novim motorima ili će naslijediti one koji su već prisutni na Omodi 5. S tim u vezi, potonji je dostupan u neelektrificiranoj benzinskoj varijanti opremljenoj 1.5 turbo motorom od 197 KS, dok električni ima bateriju od 61 kWh i maksimalni domet od 430 km.

Kad smo već kod cijena, ako bi ona benzinske Omode 5 trebala biti oko 30-35.000 eura, za Omodu 7 očekujemo cjenik između 40.000 i 45.000 eura.

U međuvremenu, na sajmu automobila u Pekingu lansiranje novog SUV-a također će “podržati” indonezijski predsjednik Joko Widodo i malezijski zamjenik premijera Fadillah. Tom će prigodom Omoda predstaviti potpuno novi ekosustav brenda i globalnu inicijativu koja se bavi javnom dobrobiti.

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close