Automobili

DR 3.0 promocija, zašto se isplati i zašto ne

U mjesecu lipnju akcije obično imaju dva obilježja: subvencionirano financiranje i nove eko poticaje uz rashod.

DR umjesto toga predlaže nešto drugačije: u službenim objavama, zapravo, postoji super bonus za rashodovanje, koji se međutim odnosi samo na katalošku cijenu, a njime upravlja izravno tvrtka; primjer ovoga je ono što je predloženo na DR 3.0.

Uzimajući kao referencu DR 3.0, SUV coupé s ručnim mjenjačem i benzinskim motorom, početna cijena od 18.400 eura može pasti na 16.400 eura, odnosno 2000 eura manje.

Ovo, dakle, nisu eko-poticaji, već prijedlog tvrtke, koji vrijedi u slučaju ukidanja i ne kumulira se s drugim inicijativama koje su u tijeku; vozilo koje se odbacuje ne podliježe ograničenjima poput vlasništva, starosti ili emisije.

Gledano na ovaj način, činilo bi se kao promocija samo za kupnju u jednom rješenju, ali u stvarnosti ponuda ne isključuje mogućnost pristupa vanjskom financiranju.

Prednosti
Bez obzira na moguću dostupnost državnih eko-poticaja, DR u svakom slučaju nudi popust na otpad, bez strogih regulatornih ograničenja; DR 3.0, dakle, dobiva popust od 2000 eura na početnu cijenu koja je već povoljna za kategoriju.

Nedostaci
U primjeru financiranje nije uzeto u obzir, a za ostvarivanje popusta i dalje je potreban rashodovani automobil.

u sažetku
Model (primjer)

DR 3.0 MT BZ

Promocija

Super DR Scrapping bonus od 2000 €

Financijski posrednik

Nije specificirano

Istek

30.06.2024

Popis

18.400 eura

Cjenik s popustom

16.400 eura

Ograničenja i uvjeti

Prijave do 30.06.2024.; Inicijativa se ne može kombinirati s drugim ponudama u tijeku; Doprinos vrijedi uz rashod bilo kojeg motornog vozila, bez ograničenja vlasništva, staža i emisije

Povezani Clanci

Back to top button
Close
Close